Verkkokauppa avattu! Ilmainen toimitus kaikkiin pyöriin.

Koiravetoadapteri Universal

79.00

Varasto loppu

Kätevä, jousella varustettu vetoadapteri pitää koiran vetonarun poissa eturenkaasta tai kelkan jalaksesta. Samalla kätesi vapautuvat narun pitämiseltä. Soveltuu käytettäväksi 1-2 koiran kanssa.

TEKNISET TIEDOT
  • Paino: 400 g
  • Kiinnityspannat: 38 ja 54 mm
  • Jousen vahvuus: 4 mm
  • Yhteensopivuus: Kickspark-kelkat ja Kickbike-potkupyörät
TOIMITUS
Omasta varastostamme löytyvät tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Valmistajan varastosta tulevat tuotteet pystytään yleisesti lähettämään 4-5 arkipäivän kuluessa. Jos tuotteella tai tuoteoptiolla on pidempi toimitusaika, näet arvoidun toimitusajan valitsemalla kyseisen vaihtoehdon. Jos aikataulu jälkitoimitettavissa tuotteissa muuttuu, olemme aina sinuun yhteydessä. 

Kickbike-potkupyörät toimitetaan Matkahuollolla 99% koottuina, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan ohjaintangon kääntäminen suoraan ja sen asettaminen oikealle korkeudelle. Pienemmät lisävarusteet toimitetaan kassalla valitsemallasi toimitustavalla. 

Jos valitset Kickbiken toimitustavaksi noudon myymälästä, se toimitetaan täysin ajovalmiina ja halutessasi säädetään noudon yhteydessä.
LISÄTIEDOT

Lisätiedot

Paino

400 g

Yhteensopivuus

Kickspark Max, Kickbike-potkupyörät

Soveltuvuus

Vetoadapteriksi 1-2 koiralle

Valmistaja

Kainpo

Tiedustele tuotetta
Eikö haluamaasi väriä tai kokoa löytynyt heti varastosta? Lähetä tiedustelu oheisella lomakkeella. Saat vastauksena toimitusajat ja mahdolliset vaihtoehdot.
Copyright © 2021 Fillari Center
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down-circle