UPEA VALIKOIMA LAATUPYÖRIÄ

Työsuhdepyörät

Ethän jätä hyödyntämättä pyöräilyn suosion kasvua? Tarjoa työntekijöillesi konkreettinen kädenojennus ja mahdollisuus terveellisempään elämäntapaan ja vastuullisempaan, kestävämpään liikkumismuotoon.

Mitä arvoja haluat viestiä?

Pieni ajatusleikki: Kuvittele, että työntekijäsi kulkevat töihin pääasiassa fillarilla. He saapuvat töihin hyväntuulisina ja virkeinä. Huononkin sään sattuessa kohdalle, he saapuvat työpaikalle ylpeinä ja itsensä voittaneina, sillä he uhmasivat säätä ja tulivat tänäänkin polkupyörällä. He ehkä innostuvat polkemaan asiakastapaamisiin kaupungin toiselle laidalle pyörällä, koska parkkipaikkaa ei tarvitse etsiä. He ovat vähemmän sairaslomalla ja kertovat muille, kuinka mahtavaa on, että heidän työnantajallaan on käytössä pyöräetu. Samalla he pienentävät yrityksesi hiilijalanjälkeä. Jos nämä ovat arvoja, joihin sinä ja yrityksesi voivat samaistua, lue lisää!

Kuinka päästä alkuun työsuhdepyöräilyssä?

Prosessi on helppo ja yksinkertainen, siinä on ainoastaan kolme vaihetta:

Valitse kumppani

Voit tietysti lunastaa  työsuhdepyöriä suoraan yrityksellesi, mutta käytännössä hyvä työsuhdepyöräkumppani helpottaa hallintaa merkittävästi, etenkin jos yritykselläsi on vähänkään enemmän henkilöstöä. Listan meidän kumppaneistamme löydät alta.

Tee sopimus

Vertaile eri työsuhdepyörien parissa toimiva operaattoreita ja valitse yrityksellesi mieleisin kumppani. Tee sopimus kyseisen kumppanin kanssa ja toimi heiltä saamiesi ohjeiden mukaan päästäksesi alkuun.

Jätä loput meille

Kun alkuvalmistelut on yrityksesi ja työsuhdepyöräkumppanisi puolelta hoidettu, voit ohjata työsuhdepyörästä kiinnostuneet työntekijäsi meille. Opastamme pyörän ja varusteiden valinnassa ja tilaamme sopivan mallin tai koon tarvittaessa. Jos olet valinnut työsuhdepyörälle huoltosopimuksen, hoidamme myös kaikki tarvittavat huollot.

Työsuhdepyöräkumppanimme

Toimimme ainoastaan hyväksi havaitsemiemme tahojen kanssa. Tämän listan toimijoita uskallamme suositella työsuhdepyöräilyn aloittamisessa.
Copyright © 2021 Fillari Center
apartmentpencilusercartbicyclemagnifiercrossmenuchevron-down-circle