Verkkokauppa avattu! Ilmainen toimitus kaikkiin pyöriin.

Koiravetoadapteri Combi Plus

89.00

Varasto loppu

Käännettävällä jousella varustettu Combi Plus -adapteri sopii sekä yhden koiran juoksutukseen sivulla tai 1-2 koiran vetoadapteriksi eteenpäin käännettynä. Vahva jousi on irrotettavissa 4 mm kuusiokoloavaimella. Jousen voi kääntää eteen tai kummalle sivulle tahansa. Yhteensopiva useiden polkupyörien sekä Kickbike-potkupyörien ja Kickspark-kelkkojen kanssa.

TEKNISET TIEDOT
  • Käänettävä jousi
  • Paino: 770 g
  • Kiinnityspannat: 38 ja 54 mm
  • Jousen vahvuus: 5 mm
  • Yhteensopivuus: Polkupyörät, Kickspark-kelkat ja Kickbike-potkupyörät
TOIMITUS
Omasta varastostamme löytyvät tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Valmistajan varastosta tulevat tuotteet pystytään yleisesti lähettämään 4-5 arkipäivän kuluessa. Jos tuotteella tai tuoteoptiolla on pidempi toimitusaika, näet arvoidun toimitusajan valitsemalla kyseisen vaihtoehdon. Jos aikataulu jälkitoimitettavissa tuotteissa muuttuu, olemme aina sinuun yhteydessä. 

Kickbike-potkupyörät toimitetaan Matkahuollolla 99% koottuina, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan ohjaintangon kääntäminen suoraan ja sen asettaminen oikealle korkeudelle. Pienemmät lisävarusteet toimitetaan kassalla valitsemallasi toimitustavalla. 

Jos valitset Kickbiken toimitustavaksi noudon myymälästä, se toimitetaan täysin ajovalmiina ja halutessasi säädetään noudon yhteydessä.
LISÄTIEDOT

Lisätiedot

Paino

770 g

Yhteensopivuus

Polkupyörät, Kickspark Max, Kickbike-potkupyörät

Soveltuvuus

Vetoadapteriksi 1-2 koiralle tai sivulla juoksutukseen yhdelle koiralle

Valmistaja

Kainpo

Tiedustele tuotetta
Eikö haluamaasi väriä tai kokoa löytynyt heti varastosta? Lähetä tiedustelu oheisella lomakkeella. Saat vastauksena toimitusajat ja mahdolliset vaihtoehdot.
Copyright © 2021 Fillari Center
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down-circle