UPEA VALIKOIMA LAATUPYÖRIÄ

Takuu

Laadukkaissakin tuotteissa voi ajoittain esiintyä virheitä materiaaleissa tai valmistuksessa. Huomioithan, että takuu kattaa nimenomaan valmistus- ja materiaalivirheet, ei väärinkäytöstä tai puutteellisesta huollosta/ylläpidosta eikä normaalista kulumisesta aiheutuvia vikoja. Ota reklamaatiotapauksissa aina ensin yhteyttä meihin.

Yleistä reklamaatiosta

Jos havaitset meiltä ostamassasi tuotteessa vian tai virheen, ilmoita siitä meille välittömästi. Paras tapa on lähettää sähköpostia osoitteeseen posti@fillaricenter.fi. Jos mahdollista, liitä mukaan kuvia viasta ja myös kuva ostotositteesta. Jos olet tilannut tuotteen verkkokaupasta tai asut kauempana, pyrimme järjestämään niin, että reklamaatio saadaan hoidettua paikallisesti ja sinulle mahdollisimman vähällä vaivalla. 

Muualta ostettu tuote

Voimme käsitellä myös muualta kuin meiltä ostettujen tuotteiden reklamaatioita, yleisimpinä esimerkkeinä Bosch-sähköpyöräjärjestelmät ja esimerkiksi Shimano-komponentit. Huomioithan silloin, että vaikka saammekin takuuseen vaihdettavat osat yleensä valmistajalta, vaihdosta koituvaa työaikaa ei korvata. Voit vaihtoehtoisesti maksaa työn osuuden itse ja periä kulut takaisin tuotteen sinulle myyneeltä myyjältä tai voit pyytää myyjäliikettä ottamaan meihin yhteyttä laskutuksen sopimiseksi. 

Trek

Trekin rungoilla, runkosarjoilla (runko + jäykkä haarukka) ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolme vuotta kestävään takuuseen tuotteen alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi vaaditaan alkuperäinen ostokuitti.

Trek-pyörissä käytettävillä, Trekin ja Bontragerin valmistamilla komponenteilla kuten laakereilla, kiinnitysosilla, keinulinkuilla ja alumiinivanteilla on 2 vuoden takuu alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Pyörien maalipinnoilla ja tarroilla on myös 2 vuoden takuu.
Lisätietoa Trekin takuukäytännöstä

Bontrager

Hiilikuituvanteilla varustetuilla Bontrager-kiekoilla on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. 

Muilla Bontragerin valmistamilla komponenteilla ja lisävarusteilla on 2 vuoden takuu alkuperäisestä ostopäivästä lukien.

Crescent ja Monark

Crescent- ja Monark-pyörien runkotakuu on 10 vuotta alkuperäisestä ostopäivästä lukien.

Crescent-pyörissä käytettävien Spectra- ja TEC-komponenttien takuu on 2 vuotta. Crescent EGOING-sähköjärjestelmän takuu on 2 vuotta.

Pidennetty takuu sähköpyörälle
Rekisteröimällä Crescent-sähköpyöräsi ja huollattamalla pyörän huolto-ohjelman mukaisesti olet oikeutettu 1 vuoden lisätakuuseen komponenttien osalta.
Lisätietoa Crescentin jatkotakuusta

Helkama

Helkaman valmistamilla rungoilla on 5 vuoden takuu alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Helkama-pyörissä käytettävät, Helkaman valmistamat tai valmistuttavat komponentit kuuluvat 2 vuoden takuun piiriin.

Bianchi

Bianchin alumiini- ja hiilikuiturungoilla on 5 vuoden takuu alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Bianchi-pyörissä käytettävillä, Bianchi-brändätyillä komponenteilla on 2 vuoden takuu.

Kickbike

Kickbike-pyörien ja Kickspark-potkukelkkojen takuu sekä rungon että komponenttien osalta on 2 vuotta.

Shimano Steps

Shimano Steps -sähköpyöräjärjestelmillä on 2 vuoden takuu. Akkujen osalta Shimano takaa, että Steps-akun teho on 1000 latauskerran jälkeen vähintään 60 %. Akun tehon voi määrittää Shimano Steps -jälleenmyyjän luona.

Bosch

Bosch-sähköpyöräjärjestelmillä ja akuilla on 2 vuoden takuu. 

Muut komponentit

Muiden pyörissä käytettävien komponenttien takuu on yleisesti 2 vuotta ostopäivästä.
Copyright © 2021 Fillari Center
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down-circle