Verkkokauppa avattu! Ilmainen toimitus kaikkiin pyöriin.

Maksutavat

Tarjoamme monipuoliset ja turvalliset vaihtoehdot maksamiseen sekä myymälässämme että verkkokaupassa. Tavallisimpien maksuvaihtoehtojen lisäksi voit hyödyntää myös erilaisia osamaksuvaihtoehtoja. Tutustu maksuvaihtoehtoihin alta.

Verkkokauppa

Verkkokaupan maksunvälityspalvelumme on Checkout Finland. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa.Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, Checkout on välittänyt maksun verkkokauppaostoksestasi.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.
Pivo-palvelun ehdot
MobilePay-palvelun ehdot
Siirto-palvelun ehdot
Siirto-palvelun ehdot Nordea

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Myymälä

Fillari Centerin myymälässä maksaminen onnistuu käteisellä, debit-kortilla sekä Visa- ja Mastercard-luottokorteilla. Edellä mainittujen tapojen lisäksi voit myös maksaa kätevästi osissa Resurs Bankin tai Ecsterin (ent. Aktiiviraha) osamaksupalveluiden avulla.

Resurs Bank

Käyttäessäsi polkupyörätiliä saat ostoksillesi 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

Resurs Bankin tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihto- ehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luoton hakeminen on helppoa

Voit hakea luottoa lähettämällä tekstiviestin PYÖRÄ maksutta numeroon 18311. Voit myös hakea luottoa liikkeessä ostoksesi yhteydessä tai sähköisellä ennakkohakemuksella.
TÄYTÄ RAHOITUSHAKEMUS
Luotonantaja:
Resurs Bank AB Suomen sivuliike,
PL 3900, 00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
TUTUSTU RAHOITUSEHTOIHIN

Aktiiviraha on nyt Ecster

Maaliskuusta 2021 alkaen Handelsbanken käyttää kaikessa toiminnassaan tuotemerkkiä Ecster [lausutaan ekster]. Samalla Aktiiviraha-tuotemerkistä luovutaan. Ecster toimii sekä Ruotsissa että Suomessa; pääkonttori on Tukholmassa.

Muutoksen huomaat esimerkiksi laskussa: vihreä Ecster-logo näkyy laskun vasemmassa yläkulmassa. Muilta osin lasku ei muutu: luotonantaja (Ecster) ja tili, jolle lasku maksetaan, säilyvät ennallaan. Samoin nykyisten asiakkaiden laskun viite.

Aktiiviraha-kortilla voit maksaa ostoksesi jatkossakin. Saat uuden Ecster-kortin, kun Aktiiviraha-kortin voimassaoloaika päättyy. Voit jatkossakin hyödyntää Ecsterin kanssa yhteistyötä tekevien kauppaliikkeiden tarjoamia monipuolisia maksuaikakampanjoita. Ecsterin lanseerauksen yhteydessä myös nettipalvelu uudistui. Käytössäsi on nyt monia uusia palveluita, joita voit käyttää turvallisesti, omien pankkitunnusten avulla. Palveluun ei tarvitse erikseen rekisteröityä.
Copyright © 2021 Fillari Center
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down-circle