UPEA VALIKOIMA LAATUPYÖRIÄ

Maksutavat

Tarjoamme monipuoliset ja turvalliset vaihtoehdot maksamiseen sekä myymälässämme että verkkokaupassa. Tavallisimpien maksuvaihtoehtojen lisäksi voit hyödyntää myös erilaisia osamaksuvaihtoehtoja. Tutustu maksuvaihtoehtoihin alta.

Verkkokauppa

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.
Pivo-palvelun ehdot
MobilePay-palvelun ehdot
Siirto-palvelun ehdot
Siirto-palvelun ehdot Nordea

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley (ent. Collector) ja Jousto. Walley tarjoaa erämaksuvaihtoehtoja myös yrityksille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Myymälä

Fillari Centerin myymälässä maksaminen onnistuu käteisellä, debit-kortilla sekä Visa- ja Mastercard-luottokorteilla. Edellä mainittujen tapojen lisäksi voit myös maksaa kätevästi osissa Resurs Bankin osamaksupalveluiden avulla.

Resurs Bank

Käyttäessäsi polkupyörätiliä saat ostoksillesi 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

Resurs Bankin tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihto- ehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luoton hakeminen on helppoa

Voit hakea luottoa lähettämällä tekstiviestin PYÖRÄ maksutta numeroon 18311. Voit myös hakea luottoa liikkeessä ostoksesi yhteydessä tai sähköisellä ennakkohakemuksella.
TÄYTÄ RAHOITUSHAKEMUS
Luotonantaja:
Resurs Bank AB Suomen sivuliike,
PL 3900, 00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
TUTUSTU RAHOITUSEHTOIHIN
Copyright © 2021 Fillari Center
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down-circle