Verkkokauppa avattu! Ilmainen toimitus kaikkiin pyöriin.

SRAM GX Eagle AXS Upgrade Kit

649.00

Vain 1 varastossa

SRAMin suosituimman Eagle-osasarjan, GX:n AXS-versio on loistava tapa ottaa ensiaskel sähköisen vaihteensiirron maailmaan. Se on yhteensopiva kaikkien SRAM Eagle-sarjojen eturattaiden ja rataspakkojen kanssa. Päivitä voimansiirtoasi tai korvaa kuluneet vaihteistokomponentit entistäkin tarkemmilla, sähkötoimisilla osilla. AXS on järjestelmä, joka integroi polkupyöräsi elektroniset komponentit ja niitä ohjaavan ohjelmiston. AXS-sovelluksella voit seurata komponenttien akun varausta, säätää niiden toimintaa, päivittää niiden firmware-ohjelmistoja sekä saada huoltomuistutuksia.

LISÄTIETOJA

Sarja sisältää

  • SRAM GX Eagle AXS -takavaihtaja
  • Akku
  • Laturi
  • 12-portainen SRAM AXS-vaihdeyksikkö
  • SRAM Chain gap tool

Yhteensopivuus

  • Kaikki SRAM Eagle -osasarjat

Tutustu asennus- ja käyttöohjeisiin täällä

TOIMITUS
Tuotteet toimitetaan omasta varastostamme (ellei toisin mainita). Tuotteet pyritään lähettämään 1-2 päivän sisällä tilauksesta. Tarvikkeiden toimitusvaihtoehdot ovat Nouto myymälästä (0,00 €) tai Postipaketti (6,90 € - 9,90 €). Tilauksesi lopulliset toimituskulut näet kassalla.
TIEDUSTELE TUOTETTA
Eikö haluamaasi väriä, kokoa tai versiota löydy varastosta? On hyvin todennäköistä, että saamme tilattua sen tarvittaessa. Lähetä tiedustelu oheisella lomakkeella saadaksesi ajantasaiset saatavuustiedot ja mahdolliset korvaavat vaihtoehdot.
Copyright © 2021 Fillari Center
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down-circle