PYÖRÄHUOLTO

Asiantunteva huoltomme hoitaa pyöräsi nopeasti taas tien päälle. Huollamme ja korjaamme kaikenlaisia polkupyöriä merkistä riippumatta. 

Voit tuoda pyöräsi huoltoon ilman ajanvarausta. Pienet korjaustyöt saamme yleensä hoidettua saman tien ja varsinaiset huollotkin useimmiten parissa arkipäivässä. Meillä on koko ajan varastossamme hyvä valikoima yleisimpiä kulutusosia, joten pyöräsi ei seiso viikkotolkulla huollossa odottamassa osia vaan se on siellä missä pitääkin - tien päällä tai maastopoluilla palvelemassa ajajaansa. Muista huollattaa pyöräsi säännöllisesti varmistaaksesi turvallisuutesi liikenteessä ja välttyäksesi isoilta korjauskustannuksilta!

fc-huolto-uusi.jpg
fc-huolto-detail.jpg

Polkupyörät kehittyvät jatkuvasti ja uusia innovaatioita ja "standardeja" putkahtelee kuin sieniä sateella. Myymälä- ja huoltohenkilöstömme kouluttauttuu jatkuvasti joten voimme tarjota luotettavia huoltopalveluita kaikentyyppisille pyörille.

Shimano Service Center -sertifiointi on lupaus siitä, että Shimano-komponenteilla varustettu pyöräsi on kouluttautuneet mekaanikon huoltama ja että huollossa käytetään alkuperäisiä Shimano-varaosia. Näin arvokas kulkupelisi pysyy moitteettomassa kunnossa myös jatkossa.

Bosch eBike Service -liikkeenä meillä on mahdollisuus suorittaa vianetsintää, huollot ja korjaukset sekä päivitykset Bosch-järjestelmillä varustettuihin sähköpyöriin. 

Tervetuloa huoltoon!

fc-huolto-detail-2.jpg
 

Sahakuja 4, 05800 Hyvinkää

019 431 400

posti@fillaricenter.fi

  • Instagram
  • Facebook

​© 2020 Fillari Center 

Web design: Sipulimedia Oy

Avoinna:

Arkisin: 9.30 - 17.30

Lauantaisin: 9.30 - 13.30

Sunnuntaisin: Suljettu