Verkkokauppa avattu! Ilmainen toimitus kaikkiin pyöriin.

Kickspark Max

249.00

Poista

Alumiinirunkoinen, kevyt ja hyvin liukuva sporttikelkka. Potkuttele vauhdikkaasti omin voimin tai koiran vetämänä. Monipuolisilla lisävarusteilla saat muokattua kelkan käyttöösi sopivaksi.

TEKNISET TIEDOT
  • Runko: Alumiinia
  • Paino: 5.5 kg
  • Ohjaintanko: Alumiinia, korkeussäädettävä
  • Jalakset: Yleisjalakset

Yleisjalakset toimivat useilla alustoilla, kuten jäällä ja erityisen hyvin kovaksi tamppautuneella lumella. Lisävarusteena on saatavilla liuku- ja hankijalaksia, sekä erilaisia välineitä koiravetoa silmällä pitäen.

TOIMITUS
Omasta varastostamme löytyvät tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Valmistajan varastosta tulevat tuotteet pystytään yleisesti lähettämään 4-5 arkipäivän kuluessa. Jos tuotteella tai tuoteoptiolla on pidempi toimitusaika, näet arvoidun toimitusajan valitsemalla kyseisen vaihtoehdon. Jos aikataulu jälkitoimitettavissa tuotteissa muuttuu, olemme aina sinuun yhteydessä. 

Kickbike-potkupyörät toimitetaan Matkahuollolla 99% koottuina, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan ohjaintangon kääntäminen suoraan ja sen asettaminen oikealle korkeudelle. Pienemmät lisävarusteet toimitetaan kassalla valitsemallasi toimitustavalla. 

Jos valitset Kickbiken toimitustavaksi noudon myymälästä, se toimitetaan täysin ajovalmiina ja halutessasi säädetään noudon yhteydessä.
LISÄTIEDOT

Lisätiedot

Takuu

2 vuotta

Valmistaja

Kickbike

Tiedustele tuotetta
Eikö haluamaasi väriä tai kokoa löytynyt heti varastosta? Lähetä tiedustelu oheisella lomakkeella. Saat vastauksena toimitusajat ja mahdolliset vaihtoehdot.
Copyright © 2021 Fillari Center
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down-circle