Verkkokauppa avattu! Ilmainen toimitus kaikkiin pyöriin.

Kickspark-hankijalakset

34.90

1 varastossa

Paranna Kickspark-kelkan etenemiskykyä pehmeällä lumella. 56 mm leveät hankijalakset liukuvat pehmeällä lumella ja sohjossa vakauttaen kelkan ajettavuutta. Asennus onnistuu vakiojalaksiin ilman työkaluja.

TEKNISET TIEDOT
  • Leveys: 56 mm
  • Pituus: 152 cm
  • Paino: 830 g / pari
  • Materiaali: Muovi
  • Kiinnitys: Vakiojalaksiin
TOIMITUS
Omasta varastostamme löytyvät tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Valmistajan varastosta tulevat tuotteet pystytään yleisesti lähettämään 4-5 arkipäivän kuluessa. Jos tuotteella tai tuoteoptiolla on pidempi toimitusaika, näet arvoidun toimitusajan valitsemalla kyseisen vaihtoehdon. Jos aikataulu jälkitoimitettavissa tuotteissa muuttuu, olemme aina sinuun yhteydessä. 

Kickbike-potkupyörät toimitetaan Matkahuollolla 99% koottuina, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan ohjaintangon kääntäminen suoraan ja sen asettaminen oikealle korkeudelle. Pienemmät lisävarusteet toimitetaan kassalla valitsemallasi toimitustavalla. 

Jos valitset Kickbiken toimitustavaksi noudon myymälästä, se toimitetaan täysin ajovalmiina ja halutessasi säädetään noudon yhteydessä.
LISÄTIEDOT

Lisätiedot

Pituus

152 cm

Paino

830 g / pari

Leveys

56 mm

Yhteensopivuus

Kickspark Max

Tiedustele tuotetta
Eikö haluamaasi väriä tai kokoa löytynyt heti varastosta? Lähetä tiedustelu oheisella lomakkeella. Saat vastauksena toimitusajat ja mahdolliset vaihtoehdot.
Copyright © 2021 Fillari Center
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down-circle