Tiskin takaa

Fillari Center on perustettu vuonna 2003, mutta kokemuksemme pyöräalalta juontaa juurensa jo yli 30 vuoden päähän. Jonkun mielestä 30 vuotta samalla toimialalla voisi ruveta jo maistumaan puulta, mutta ei meidän mielestämme!

Polkupyörien ja vähittäiskaupan alalla toimiessa ei ole kahta samanlaista päivää. Alan innovaatiot kehittävät tuotteita ja maailmanlaajuiset trendit muokkaavat asiakkaiden asenteita ja ostotottumuksia. Muutokset haastavat meitä päivittäin ja pakottavat pysymään kärryillä maailman menosta. Muutokset myös motivoivat meitä kehittymään asiantuntijoina ja kehittämään liiketoimintaa asiakkaidemme toiveita ja vaatimuksia vastaaviksi. 

Pitkä kokemus alalta on tuonut mukanaan myös tietynlaista malttia. Osa uusista villityksistä jää lyhytaikaisiksi ja kaikkeen ei kannata hypätä suin päin mukaan. Tämä ei tarkoita, ettemmekö olisi ajan hermolla. Se tarkoittaa sitä, että kunnioitamme ydinosaamistamme ja lisäämme tuote- ja palveluvalikoimaamme uutuuksia silloin, kun niistä on asiakkaillemme todellista hyötyä.

Yksi alan suurimpia mullistuksia on ollut sähköpyörien esiinmarssi. Kouluttaudumme jatkuvasti parantaaksemme ammattitaitoamme sähköpyörien myynti- ja huolto-osaamisen suhteen. Voimmekin vilpittömästi luvata, että hankkimalla sähköpyöräsi meiltä turvaat sähköisen liikkumisesi vuosiksi eteenpäin.

Polkupyöräily harrastus- ja liikuntamuotona on vahvassa myötätuulessa ja meillä on etuoikeus olla osa tätä hienoa kehitystä. Pyöräilyllä on parhaimmillaan mittavia terveyttä, taloudellisuutta ja ekologisuutta edistäviä vaikutuksia. Me aiomme pysyä vahvasti pyöräilyssä mukana ja toivotamme sinutkin lämpimästi tervetulleeksi Fillari Centerin perheeseen!

Kauppiaat

Heidi ja Jim

Fillari Center

Sahakuja 4, 05800 Hyvinkää

019 431 400

posti@fillaricenter.fi

  • Instagram
  • Facebook
Avoinna:

Arkisin: 10.00 - 18.00

Lauantaisin: 10.00 - 14.00

Sunnuntaisin: Suljettu

​© 2020 Fillari Center