Suojaa pää ja silmät

Päivitetty: 25. marras 2020

Navakka kevättuuli ja harjakoneen kaduilta nostattama hiekka ja pöly. Ei ehkä ihanteellisin tilanne ajella polkupyörällä töihin. Lisätään yhtälöön vielä sähköpyörän tuoma lisävauhti ja eteneminen silmiä siristellen on varmaa. Ei mukavaa eikä varsinkaan turvallista.


Ratkaisu ongelmaan on erityisesti sähköpyöräilyyn kehitetty Lazer Urbanize NTA MIPS -kypärä. Sen hillitty design voittaa puolelleen myös yleisesti kypärää vieroksuvat pyöräilijät. Vaikka se onkin lähtökohtaisesti kehitetty sähköpyöräilijöille, mikään ei estä käyttämästä sitä aivan tavallisellakin polkupyörällä ajaessa.


Lazer Urbanize on todella turvallinen, sillä se on hyväksytty Hollannin lainsäädännön mukaan nopeille (45 km/h) sähköpyörille. Integroitu, matalakitkainen MIPS-järjestelmä vähentää aivojen kiertoliikettä vinosti suuntautuvan iskun sattuessa.


Helppokäyttöinen, rullalla säädettävä panta takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden. Panoraamavisiiri kiinnittyy kypärään kätevästi magneetilla ja voit kääntää sen tarvittaessa ylösalaisin pois tieltä. Visiirin etuna on myös se, että voit käyttää sitä silmälasien kanssa. Lisäturvallisuutta tuo vakiovarusteinen, ladattava LED-takavalo.


Myös vuodenajat on otettu huomioon, sillä Urbanize-kypärän mukana tulee talvipaketti, joka sisältää korvasuojat ja tulpat tuuletusaukkojen tukkimiseksi. Mukavaa ja turvallista!

Tervetuloa myymäläämme sovittamaan!


Tekniset tiedot:

Koot: S, M, L

Säätö: Advanced Turnfit System

Tuuletus: 6 ilma-aukkoa

Paino: 415 g (M-koko)

Sertifikaatit: CE-CPSC-AS


Hinta: 139,00 €

Sahakuja 4, 05800 Hyvinkää

019 431 400

posti@fillaricenter.fi

  • Instagram
  • Facebook

​© 2020 Fillari Center 

Web design: Sipulimedia Oy

Avoinna:

Arkisin: 9.30 - 17.30

Lauantaisin: 9.30 - 13.30

Sunnuntaisin: Suljettu