MUUT TUOTTEET

Näillä sivuilla esiteltävien polkupyörien lisäksi meillä on myymälässämme kattava valikoima pyöräilytarvikkeita, varusteita ja varaosia. Lisäksi Fillari Centerillä on perinteitä budolajien varustemyynnissä ja niitäkin meiltä edelleen saa. Tällä sivulla näet silmäyksen tarvikepuolen tuoteryhmistämme. Koko kuvan laajasta valikoimasta saat vierailemalla myymälässä. Tervetuloa!

fc-hero-muut.jpg

BUDO

JA VOIMAILU

Myymälästämme löytyy valikoima laadukkaita Fairtexin varusteita eri kamppailulajeihin. Fairtex valmistaa huippuhanskoja niin nyrkkeilyyn kuin MMA-lajeihinkin. Voimailupuolella tarjolla on kotimaisia nostovöitä ja vetoremmejä. Kenkäpuolella merkkeinämme ovat toimiviksi havaitut Adidas ja Do-Win. Lisäksi voimailupuolen valikoimastamme löytyy laadukkaat magnesiumtuotteet.

MUC-OFF

Lyhyessä ajassa Muc-Off on noussut yhdeksi suosituimmista brändeistä polkupyörän puhdistus- ja voitelutuotteiden saralla. Brittiläisen Muc-Offin tarina sai alkunsa vuonna 1991 kun kehitettyään maailman ensimmäisen tuplakruunujoustohaarukan, Marilyn ja Rex Trimnell eivät olleet tyytyväisiä markkinoilta löytyviin, usein paljon suolaa sisältäviin puhdistusaineisiin. Siispä he päättivät kehittää oman. Nykyään Muc-Offilla kehitetään jatkuvasti jotain uutta. Tuotekehitysosasto on maailmanluokkaa ja tuotteita testataan ammattilaistiimien käytössä ja hienosäädetään ennen julkaisua suurelle yleisölle. Tehokkaat tuotteet ja helposti lähestyttävä brändi ovat auttaneet Muc-Offin suosion kasvussa.

BONTRAGER

Trekin omistamana brändinä Bontragerin tuotteiden kehitystyössä käytetään samaa tinkimätöntä asennetta kuin maailman parhaiden polkupyörienkin valmistuksessa. Iso osa Trekin pyörissä käytetyissä komponenteista ovatkin Bontragerin valmistamia. Bontrager on kuitenkin paljon muutakin. Sen valikoimasta löytyy luokkansa ykköstuotteita niin kenkien, kiekkojen, renkaiden kuin muiden pyörään asennettavien lisävarusteiden saraltakin. Kokemuksemme on osoittanut Bontragerin kenkien istuvan suomalaiseen jalkaan erittäin hyvin.

CONTINENTAL

Contin tarina polkupyörien renkaiden valmistajana alkoi jo vuonna 1871 ja tänä päivänä se on ainoa saksalainen rengasvalmistaja, jonka polkupyörätuotteet edelleen valmistetaan Saksassa. Vuonna 2007 esitelty Black Chili Compound -kumiseos on täydellinen tasapaino pientä vierintävastusta ja pitoa. Black Chili Compound -renkaat ovat loistaneet testeissä niin laboratorio-olosuhteissa kuin tien päälläkin. Tätä nykyä Continentalin polkupyörän renkaiden valikoima kattaa niin päivittäiseen käyttöön tehdyt, pistosuojatut kaupunkirenkaat kuin huippuajajien ylistämät kilparenkaat maastoon ja maantielle.

LEZYNE

Lezynen taustalla on alkujaan saksalainen triathlonisti Micki Kozuschek, jonka aiemmat kokemukset pyöräalalta sisältävät mm. Truvativ-brändin perustamisen. Truvativ myytiin sittemmin SRAMille. Parin vuoden tauon jälkeen, vuonna 2007, Kozuschekin oli aika taas palata pyöräalalle ja niin Lezyne sai alkunsa. 

Tuohon aikaan muoviset, kuvastoista kopioidut tarvikkeet olivat enemmän sääntö kuin poikkeus. Lezynen tavoitteena oli luoda pyöräilytarvikkeita, joiden laatu vastaisi huippuluokan polkupyöräkomponentteja. Lezynen tavoite on edelleen sama ja tavoitteen toteutumisesta kertoo lukuisia suunnittelupalkintoja voittanut tuotevalikoima, joka sisältää mm. pumppuja, työkaluja, valaisimia ja muita tarvikkeita.

SiS

SiS, eli Science In Sport on urheiluravinteita valmistava yhtiö, jonka toiminnan pohjalla on nimensä mukaisesti tiede. Tuotekehityksen ja suunnittelun taustalla on useita ravintotieteilijöitä, joilla on takanaan pitkä yhteistyö ammattiurheilijoiden ja urheiluseurojen kanssa. SiS:in visio on nousta johtavaksi yritykseksi omalla alallaan eikä yhtiö säästele ponnistuksia saavuttaakseen tavoitteensa. 

SiS:in valikoima kattaa pyöräilijälle sopivat tuotteet tankkaamiseen, nesteytykseen, energian saamiseksi suorituksen aikana ja palautumiseen. Erityisesti SiS Hydro -tabletit ja GO Energy -geelit ovat olleet huippusuosittuja.

Sahakuja 4, 05800 Hyvinkää

019 431 400

posti@fillaricenter.fi

  • Instagram
  • Facebook

​© 2020 Fillari Center 

Web design: Sipulimedia Oy

Avoinna:

Arkisin: 9.30 - 17.30

Lauantaisin: 9.30 - 13.30

Sunnuntaisin: Suljettu